Парти по случай 80-тия рожден ден на Елвис Пресли


Парти по случай 80-тия рожден ден на Елвис Пресли

Ако Елвис Пресли беше жив, то днес, на 8 януари, той щеше да навърши 80 години.

Въпреки че от дълго време не е между живите (умира на 16 август 1977 година), изпълненията на Кралят на рока звучат в целия свят, а популярността му е като на съвременна музикална звезда.

По случай юбилейния 80-ти рожден ден на Елвис Пресли The Smugglers Collective и порталът за рокендрол култура Rockabilly.bg организират специално парти.

Вечерта на 8 януари 2015 ще бъде посветена Краля на Рокендрола, на необятното му творчество и влияние върху музикалния свят през 50-те и 60-те години до наши дни. Юбилейното събитие ще се проведе в столичния клуб RockIT

По време на ELVIS PRESLEY 80th Birthday Celebration, DJ-те от The Smugglers Collective и Rockabilly.bg ще зарадват феновете на Краля и на рокендрола с музикална селекция, съставена от най-добрите Rock’n’Roll, Rhythm&Blues, Doo Wop и Rockabilly хитове, както и редки записи от 50те години до днес.

Феновете на Елвис ще разкършат крака както на хитовете му от ранните години в Sun Studio като “That's All Right Mama”, “Good Rockin' Tonight”, “Blue Moon of Kentucky”, “Milkcow Blues Boogie”, така и на легендарни записи, достигнали мултиплатинен статус (“Heartbreak Hotel”, “Don't Be Cruel”, “Jailhouse Rock” и “Hound Dog”). Това е само малка част от необятното творчество на Елвис Пресли, който през целия си живот е записал 711 парчета, изнесъл е над 1100 концерта и продължава да бъде най-продавания изпълнител в света 37 години след смъртта си.

В клуб RockIT по време на цялата вечер ще се прожектират и филми, в които Елвис влиза в ролята си на актьор, архивни записи от негови концерти и телевизионни изпълнения. Както подобава на един истински рожден ден, няма да липсват подаръци и изненади за гостите.

Празненствата по случай рождения ден на Елвис Пресли ще започнат на 8 януари от 20:00 ч. Билети за събитието ще се продават единствено на входа на клуб RockIT в самата вечер, а цената им ще е 6 лв.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама