Pavell & Venci Venc’ остаряха с 40 години (видео)


Pavell & Venci Venc’ остаряха с 40 години (видео)
Снимка: Вирджиния Рекърдс

"Fake Profile" - новият самостоятелен проект на Pavell & Venci Venc’, беше представен днес.

Парчето идва след успеха на колаборацията им с Михаела Маринова в сингъла "Листата падат" в края на миналата година и изненадващия им подарък за феновете на 1 януари "Кифли, батки, кеш" с участието на MAGI.

"Винаги сме правили музика, която отразява духа на времето, в което живеем, както и на собствените ни ценности. Тази песен не прави изключение. С нея напомняме, че истината винаги е по-силна и красива от измислените образи. Има прекалено много фалш наоколо, не само в социалните мрежи, а и в живота на младите хора въобще. Фалшивите профили са излишни маски и точно тях сваляме в парчето и във видеото", казва Pavell.

В клипа към "Fake Profile", дело на режисьора Люси Иларионов, са преплетени двете реалности – на истинските Pavell & Venci Venc’ и на техните "фалшиви профили", създадени с помощта на специален състаряващ грим.

"Заснемането на това видео беше едно от най-запомнящите се преживявания, които сме имали като артисти. Видяхме се с поне 30-40 години по-възрастни, снимахме и на една от най-високите точки в София заедно с около 100 човека от близките ни приятели, познати и колегите ни DARA и Иво Добрев (от дуото Пламен и Иво).

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама