"Петдесет нюанса сиво" вече чупи рекорди


"Петдесет нюанса сиво" вече чупи рекорди

Предварителните продажби за първото киносъбитие за 2015 г. – премиерата на "Петдесет нюанса сиво", започнаха да разбиват рекордите в световен мащаб, като в някои кина във Великобритания задминават предварителните продажби на билети за филми като "Аватар“, "Мама Миа“ и "Отмъстителите“.

Предварителните продажби започнаха в близо 40 територии по цял свят още в средата на януари и до момента са достигнали впечатляващите близо 3 милиона билета в световен мащаб.

В България "Петдесет нюанса сиво" също се превърна в абсолютен рекордьор по предварителни продажби на билети на всички времена. В очакване на киносъбитието феновете на романите на Е.Л. Джеймс вече превзеха кината в страната. По-малко от две седмици преди премиерата на "Петдесет нюанса сиво" резервираните и продадени билети надминаха сензационната бройка от 25 000 в 26 града в България. Огромният брой нетърпеливи фенове принуждава кината да отварят допълнителни прожекции.

Междувременно, стана ясна и възрастовата категория на филма в България – D, което означава, че "Петдесет нюанса сиво" е забранен за лица под 16 г. Същата категория през 2014 г. са получили над 20 кинофилма, включително боксофис хитове като "Вълкът от Уолстрийт“ и "300: Възходът на една империя“.

 

"Петдесет нюанса сиво" идва в кината на 13 февруари!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама