"Петият елемент" се завръща с продължение след 25 години


"Петият елемент" се завръща с продължение след 25 години
Снимка: Getty Images

Дали ще се наложи Лилу на Мила Йовович отново да проблясва със своя "moolti-pass", за да спре голямото приближаващо зло? Сигурно. Източници съобщиха, че в момента се разработва "Петият елемент 2", продължение на любимия научнофантастичен хит на Люк Бесон от 1997 г., съобщи Giant Freakin Robot.

За това има обаче няколко пречки, които се надяваме да бъдат преодолени.

Този месец Гари Олдман, който изигра главния антагонист Жан-Батист Емануел Зорг в "Петият елемент", обяви, че се надява скоро да се пенсионира, вероятно след приключването на сериала "Slow Horses" по Apple TV+. По-рано тази година семейството на суперзвездата Брус Уилис, който изигра главния герой Корбен Далас в първия филм, съобщи, че той се оттегля от актьорската кариера поради влошаващи се здравословни проблеми, включително афазия.

Номинираният за "Оскар" Иън Холм, който изигра свещеника Вито Корнелиус, за съжаление почина през 2020 г., а година по-рано Люк Пери почина от инсулт. Да не говорим, че - като се има предвид, че от 1997 г. насам той се превърна в много по-противоречива фигура - изглежда малко вероятно режисьорът и съсценарист на оригиналния филм Люк Бесон да бъде поканен отново да застане начело на "Петият елемент 2".

Така от всички големи имена, които останаха да се превъплътят в ролите си в продължението, останаха само две. Разбира се, Мила Йовович, която изигра пророческата героиня Лилу, продължава да снима филми и всъщност скоро ще се снима в друг научнофантастичен екшън, наречен "Дишай". Крис Тъкър също би могъл да повтори ролята си, като свръхзначимата знаменитост Руби Род, в "Петият елемент 2".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама