Планират продължение на "Игра на тронове", посветено на Джон Сноу


Планират продължение на "Игра на тронове", посветено на Джон Сноу
Снимка: HBO

От HBO обмислят продължение на сериала "Игра на тронове", което да бъде изцяло посветено на Джон Сноу, съобщи "Холивуд рипортър".

Очаква се Кит Харингтън, два пъти номиниран за награда "Еми" за ролята си на Сноу, да участва и в новия проект.

От "Холивуд рипортър" отбелязват, че сериалът може да промени "радикално" финала на "Игра на тронове" - най-популярният проект в историята на HBO, носител на рекорден брой награди "Еми".

В новата поредица могат да се завърнат и герои като Аря Старк, Санса Старк и Бриен от Тарт, допълват от "Холивуд рипортър".

Премиерата на сериала "Игра на тронове" по HBO бе през 2011 г., а последният (осми) сезон излезе през 2019 г. Той е базиран на поредицата от фентъзи романи "Песен за лед и огън" на Джордж Мартин, първият от които е издаден през 1996 г. Освен Кит Харингтън, в сериала участват Емилия Кларк, Мейзи Уилямс, Питър Динклидж, Лина Хийди.

Припомняме, че преди време беше обявено, че премиерата на "Домът на дракона" е насрочена за 22 август у нас. Базиран на романа "Огън и кръв" на Джордж Р. Р. Мартин, сериалът, който се развива 200 години преди събитията от  "Игра на тронове", разказва историята на дом Таргариен в десет епизода. Във водещите роли влизат Пади Консидайн, Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д’Арси, Стив Тусен, Ив Бест, Соноя Мизуно, Фабиен Франкел и Рис Ифанс.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама