Поли Генова с нов летен хит "Give Me Your Love" (ВИДЕО)


Поли Генова с нов летен хит "Give Me Your Love" (ВИДЕО)
Снимка: ПР

Днес е официалната премиера на новия сингъл на Поли Генова "Give Me Your Love". Песента продължава линията на диско звученето от 80-те, типично за последните няколко сингъла на Поли. 

Новата песен на Поли беше представена за първи път, предпремиерно, на Годишните Музикални Награди на БГ Радио миналия месец.

За заснемането на видеоклипа към песента Поли и екипът ѝ са се доверили на чуждестранен екип. Снимките на видеото се провеждат в Сърбия, а режисьори на атрактивната продукция са Джийсън Брад Люис и Люба Радойевич. Действието се развива из колоритните улиците на нощен Белград, които красивата певица обикаля в емблематичен автомобил Lincoln Continental, придружена от личен шофьор.

За най-новия си успешно реализиран проект талантливата Поли Генова споделя: "За първи път, освен авторите на песента, работим с чужд екип и по видеото. За мен и моя екип няма граници и съм благодарна на всички за дързостта и това смело да експериментираме с всеки следващ проект, така че резултатът да бъде повече от впечатляващ".

Съвсем скоро зрителите ще могат да се потопят и в магията "зад кадър" и да се насладят на късометражен филм, в който самата Поли Генова разказва любопитни подробности около заснемането на видеоклипа. Ексклузивните кадри ще бъдат налични в нейния официален канал в YouTube, където може да бъде видяно и видеото на песента. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама