Поли Генова ще бъде гост на финала на Евровизия в Торино


Поли Генова ще бъде гост на финала на Евровизия в Торино
Снимка: ПР

Поли Генова заминава за Торино за финала на 66-ото издание на Евровизия. Като един от най-обичаните участници от феновете на конкурса в цяла Европа, тя е получила специална покана от най-големия спонсор на тазгодишното издание. Това обяви самата тя през изминалата седмица в социалните си мрежи. Родната звезда е представяла, повече от запомнящо се, вече 2 пъти страната ни на Евровизия през 2011 и 2016 г. и бе водеща на детския формат през 2015 г.

Програмата на изпълнителката по време на престоя ѝ в Италия е препълнена. Освен че ще е гост на втория полуфинал и големия финал на конкурса, присъствието ѝ е желано от домакините на всички съпътстващи събития. В деня преди финала в залата, в която ще се проведе грандиозното събитие, Поли Генова ще разгледа сцената отблизо, след което ѝ предстоят срещи с десетки чуждестранни медии, за които изпълнителката ще дава интервюта. В същата вечер, на 13 май, феновете ще могат да се насладят на невероятния талант на Поли в един от най-големите и популярни клубове в Торино. Клубът организира специална седмица, посветена на конкурса, наситена с едни от най-любимите на публиката изпълнители, участвали на конкурса, сред които е и Поли Генова.

"Невероятно е, че отново ще имам шанса да се потопя във вълнуващата атмосфера на този конкурс! За мен е чест да бъда сред толкова талантливи и висококачествени професионалисти и това ме вдъхновява да творя още повече. Нетърпелива съм да разбера кой е следващият победител!", споделя Поли Генова.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама