Потвърдено: Адел се завръща с нов албум


Потвърдено: Адел се завръща с нов албум
Снимка: Getty Images/Guliver

Една от най-успешните изпълнителки на съвременната музикална сцена, Адел, отново влиза в играта. Изпълнителка е променена до неузнаваемост и подготвя нова музика, с която ще зарадва феновете си през 2020 г.

Информацията е потвърдена от мениджъра на певицата – Джонатан Дикинс. Той заяви пред Music Week, че Адел подготвя нов албум след последния си супер успешен проект от 2015 г. - "25" и добавя, че "колкото по-бързо излезе албумът, толкова по-добре".

Последният път, когато самата британската изпълнителка намекна, че работи върху нова музика, беше на 31-вия й рожден ден през изминалия май. Тогава тя сподели: "31 години... благодарна съм. Последните 30 не бяха леки, но минах успешно през тях и продължавам. За първи път от 10 години съм готова да усетя света около мен и да се огледам за пореден път. 30 ще бъде дръм енд бейс запис, който ще ви отвее. Брадички горе!"

Миналата година Адел обяви също, че официално се разделя със съпруга си Саймън Конеки, от когото има син. Двамата бяха заедно 7 години и сключиха брак през 2017 г. Певицата, която е известна с това, че брани личния си живот от публичност, си призна, че със Саймън са се оженили по време на церемонията "Грами" 2017. След раздялата им, а и вероятно мотивирана да започне новите 30 с ново начало, изпълнителката се промени до неузнаваемост и драстично отслабна.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама