Адел отслабна с 30 кг, ето как! (снимки)


Адел отслабна с 30 кг, ето как! (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

Адел е успяла да отслабне с около 30 кг за сравнително кратък период от време, пише The Sun. Със сигурност изглежда прекрасно, но как го е постигнала?

Според таблоида US Weekly, 31-годишната певица е на специален режим, който включва нискокалорична храна и малко количество сладко. Диетата й е била предписана от диетолог, който се съобразил със здравословното й състояние.

Тя консумира зелен чай, кафе без захар, чаша червено вино веднъж седмично и, разбира се, много вода. Основно набляга на плодове и зеленчуци, особено ябълки, боровинки, целина, рукола, а като подправки използва само магданоз и куркума. Певицата комбинира сьомга, пуешко месо, варена елда, ядки, а черен шоколад с висок процент какао яде три пъти седмично.

Преди

Освен това тя спортува интензивно, въпреки че е известно, че не е любител на физическата активност. Адел тренира три пъти седмично и според The Sun посещава и курсове по пилатес със съпругата на Роби Уилямс - Айда.

Най-голямата й мотивация в момента, освен нейния син, е нова любов. Таблоидите на Острова твърдят, че изпълнителката излиза с рапъра Skepta.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама