Потвърдено! Вече е ясно на кое предаване ще е водещ Сашо Кадиев


Потвърдено! Вече е ясно на кое предаване ще е водещ Сашо Кадиев
Снимка: Instagram

След като Александър Кадиев се раздели окончателно със стола си на водещ в предаването "Преди обед", се появиха спекулации, че актьорът е решил да приключи с телевизията. Да, ама не! Синът на Катето Евро се завръща на екран, като ще бъде водещ на новото шоу "Кой да знае?" по bTV.

Предаването стартира от 1 януари, всяка делнична вечер от 20 часа, а Кадиев ще задава любопитни въпроси на двата отбора в телевизионния куиз, ръководени от актьорите Милица Гладнишка и Христо Пъдев. Във всеки отделен епизод двамата капитани ще намират солидна опора в лицето на една популярна личност, с която ще се борят докрай не просто да вземат победата, но и събраната парична сума в предаването да отиде при публиката, която подкрепя именно тях.

Задачата на Милица и Христо в "Кой да знае?" няма да е никак лесна. Въпросите в куиз шоуто са уникални, любопитни и много забавни. Всеки ден от тях зрителите и участници ще научават нещо ново или ще си обясняват факти, за които никога не са се замисляли. Този нестандартен подход ще бъде приложен и при отговорите, които ще бъдат илюстрирани с кратък обяснителен клип или с визуализация в студиото. Именно от отговорите на въпросите ще зависи хода на играта, което ще се отрази на динамиката, забавлението и напрежението, които ще държат зрителите приковани към малкия екран.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама