Прецедент в "Ергенът": Айлин отказа да си тръгне от предаването (ВИДЕО)


Прецедент в "Ергенът": Айлин отказа да си тръгне от предаването (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Една от най-красивите участнички в реалитито "Ергенът" Айлин Бобева, изненадващо за всички зрители остана без роза и Евгени я елиминира от състезанието.

Вижте още: Извънредно: Пам напусна "Ергенът" по собствено желание (ВИДЕО)

Шампионката по карата обаче явно не знае какво е загуба, защото не просто се изправи след този удар, ами категорично отказа да напусне надпреварата малко преди финала ѝ.

Виртуозът реши да използва роматичната среща, на която бяха с г-ца Бобева, за да установи дали двамата имат една и съща нагласа относно намеренията си за участие в шоуто и до колко е готова да стане г-жа Генчева. Шампионката по карате уклончиво призна на Евгени, че на този етап не може да прецени дали той е мъжът за нея, но ѝ се иска да опитат. Евгени усети незрялост и несигурност в поведението на сексапилната красавица, която умело се опитваше да прикрие с пърхащи мигли и сладкникави думи.

"Убедих се, че сме на различни етапи от животите си. Не ми се иска да съм причината да поемаш ангажименти, за които не си готова", с тези думи Евгени мотивира решението си да приключи надпреварата за синеоката красавица.

Вижте още: Любимката на народа - Цвети от Hell's Kitchen на косъм от изгонване (ВИДЕО)

Очевидно обаче спортистката не обича да губи не само в каратето, но и в любовта. За първи път в историята на предаването дама, която е елиминирана от шоуто отказва да си тръгне.

Обещаният от bTV прецедент в историята на „Ергенът“ е факт и успя да разтърси зрителите. В промото за следващия епизод, който ще видим в сряда от 21:00 ч, Айлин се връща в имението с категоричната заявка: „Влюбена съм! Истински! И затова се връщам“.

Ще успее ли да се пребори за свото оставане красавица, предстои да разберем.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама