Айлин от "Ергенът" проговори за произхода си (ВИДЕО)


Айлин от "Ергенът" проговори за произхода си (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Една от най-красивите участнички в риалитито "Ергенът" - Айлин Бобева, разбуни духовете в социалните мрежи, но този път не с някоя своя разголена снимка, а с истината за произхода си.

Вижте още: Любов, която пламна във "Фермата", завърши с бебе и брак (СНИМКИ)

Световната шампионка по карате, която от началото на предаването определено се радва на мъжко внимание, вече има 50 000 последователи в Instagram. Но славата си има цена и Айлин вече я плаща.

Феновете ѝ все повече се ровят в личния ѝ живот и живо се вълнуват дали синеоката красавица е българка. Причина за това стана бащата на Айлин, за когото вече писахме, че също се е изявявал в телевизионен формат, но като певец.

Бащата на Айлин - Ресми Бобев, е израснал в село Розино, което се намира близо до Пирдоп, което е известно с турско и ромско население.

"Баща ми е българин от турски произход, а майка ми е чиста българка. Доста въпроси получавам на тази тема. "От какъв произход съм?" Родена съм в България. Българка съм! Името ми е турско, но всъщност го има на много места по света. В Америка например се изписва Eileen", отговори в социалните мрежи красивата каратистка.

Тя отказа да коментира религията, която изповядва. На въпрос дали е християнка, или мюсюлманка, каза, че не е религиозна, като от думите ѝ личи, че под "религиозна" най-вероятно има предвид жена, за която религията има значение. Ето целия ѝ отговор: "Не съм религиозна. Смятам, че има сила над нас. И смятам, че "името" ѝ е едно и също за всички хора".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама