Габи Бланко вдигна грандиозен скандал: Не ми дреме, Евгени взе страната на врагинята (ВИДЕО)


Габи Бланко вдигна грандиозен скандал: Не ми дреме, Евгени взе страната на врагинята (ВИДЕО)
Снимка: facebook

Във вчерашния епизод на "Ергена" зрителите станаха свидетели на невиждан скандал.

Вижте още: Ето как е изглеждал поп-фолк певецът Галин преди корекциите (ВИДЕО)

Най-големите врагове на Пам - устата Габи Бланко и ехидната ѝ приятелка Елисавета, подложиха есеистката на оргомен саботаж. Ескалацията на напрежението придоби такива размери, че иначе уравновесената Пам, която гледа винаги философски на нещата, този път едва сдържа сълзите си.

Причина за скандала беше победата на есеистката в надпреварата в басейна между нея и Райа.

Пам си извоюва правото да определя с кои от дамите в имението Евгени да се усамоти в градината по време на коктейла. Противниковият лагер, начело с генерал Бланко, веднага се досети, че есеистката ще допусне до ергена единствено най-близките си приятелки, както и в стана.

С романитични срещи Пам удостои единствено Елена, Боряна, Райа, Микаела и Ирина.

Вижте още: Азис: Майка ми ме е възпитавала да оцелявам, сестра ми - на нищо (ВИДЕО)

По време на усамотението на виртуоза с Ирина, Габи и Елисавета решиха да бойкотират Пам, настанявайки се между тях двамата. Есеистката реагира светкавично и ги помоли да се оттеглят, но единственият отговор, който получи от тях, беше в типичния им ироничен стил че е "уволнена".

Пам, от своя страна, определи поведението им за неуважително както към нея, така и към останалите момичета: "Те не уважиха това, че съм си извоювала нещо и това е много грозно".

Непосредствено преди Церемонията, Пам директно се обърна към Габи и Елисавета с въпрос защо са постъпили по този начин, при което Габи избухна и далеч не реагира с типичното си чувство за хумор. Бланко не издържа и напусна бясна коктейла. Евгени обаче категорично зае страната на Пам, като тя получи първата роза на церемонията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама