Азис: Майка ми ме е възпитала да оцелявам, а сестра ми - на нищо (ВИДЕО)


Азис: Майка ми ме е възпитала да оцелявам, а сестра ми - на нищо (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Азис направи емоционална изповед в подкаста на Ваня Щерева -  "Наобратно".

И макар да е нетипично приятелството между артистична бутарка и поп-фолк певец, та било то и от ранга на Азис, то явно е голямо, защото Щерева, която отскоро влезе и в амплоато на водеща, изказа огромната си благоарност към ромския славей, че е избрал именно нея, за да бъде дo болка откровен.

Вижте още: Бояна Шарлопова скарана с доведената си дъщеря (СНИМКИ)

"Както обикновено, той е непредвидим. Няма да отиде някъде, където гледат милиони, но ще дойде при моите 20 хиляди. Зарадва ме много, когато се съгласи да си говорим в моя начинаещ и неиздържан технически подкаст, защото харесва съдържанието му. А съдържанието винаги е спонтанно. Няма намислени теми и въпроси. Само той си беше измислил да ме изненада като ми подари нещо, което нямам. Благодаря ти" – сподели актрисата.

В подкаста "Наобратно" Азис сподели за майка си, на която е благодарен как го е възпитала. Певецът сподели, че сестра му е коренно различна по характер от него.

"Майка ми е много умна, много мъдра… Женска енергия много хубава има тя. Сестра ми е нищо общо с мен. Чувството за хумор – ок. Много чувствителна, но срамежлива, притеснителна. Няма да си поиска чаша вода, няма да бръкне в хладилника… Аз ако съм, ще си поискам – едно залче да хапна, пък те хората ще сложат… Майка ни ни е възпитала по два коренно различни начина и двамата. Мен ме е възпитала да оцелявам, да се боря, а нея – на нищо! Единствено да готви, да чисти – тези, домакинските неща" – разказа още любимецът на народа.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама