Признание в любов и годеж в "Ергенът" 2023 (ВИДЕО)


Признание в любов и годеж в "Ергенът" 2023  (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Както вече ви съобщихме, вторият сезон на романтичното риалити "Ергенът" стартира на 21 февруари (вторник) от 20:00 часа. И явно този път Ергенът, Евгени Генчев, наистина ще намери любовта в предаването. Поне това се загатва от ново видео, което беше споделено преди часове.

В промо клипчето става ясно, че отново ще има серозни кавги между участничките, размяна на остри реплики, но също така талантливият пианист ще каже "Обичам те" на една от тях и ще ѝ предложи брак. Вижте сами.

А Евгени определено е мъж с много качества. Целият живот на 33-годишния пловдивчанин е свързан с музиката. Възпитаник на Кралската музикална академия в Лондон, той получава широко признание както от публиката в цял свят, така и от критиците. Генчев е изнасял концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и други. Носител е на над 15 национални и международни награди за пиано. 

Коя обаче е жената, която е успяла да спечели сърцето му, ще разберем скоро. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама