Виктор Стоянов за "Ергенът": Излъгаха ме, не получих хонорар


Виктор Стоянов за "Ергенът": Излъгаха ме, не получих хонорар
Снимка: bTV

Виктор Стоянов, който стана популярен, след като участва в първото издание на риалити предаването "Ергенът", разкри, че е бил подведен от продукцията и всъщност не е получил никакви пари за участието си.

"Стимулът да участвам в "Ергенът" беше любопитството и обещанията за това колко прекрасно щяло да бъде всичко. Уви, не беше, както ми обещаха. Нямаше никакъв хонорар. Точно затова и казвам, че ако отново ми предложат да участват във форматно предаване, ще приема само срещу много добър финансов стимул. Вече знам какъв е процесът и за мен не си струва да участвам без пари в него." Това заяви в интервю за "Уикенд" бившият гребец.

"Никога не съм бил женен, но от много време не съм сам, имам жена до себе си. От началото на 2022-ра не съм ерген. Докато излъчваха първи сезон на "Ергенът", имах приятелка – Мария Тарашманова. Срещнахме се на спортно мероприятие, където се засякохме покрай общи познати. Не беше любов от пръв поглед, но просто се случи така, че в един момент се влюбихме един в друг", разкри Виктор.

Вижте любимата му ТУК.

Той е категоричен, че не е имало никакъв шанс да стане гадже с победителката Виктория Капитонова.

"Към днешна дата не поддържам отношения с нито една от участничките. Това е нещо напълно нормално и естествено. Всеки от нас си има своя личен живот и е поел по пътя си. Искам тук да защитя участничките в първия сезон на "Ергенът". Там всички бяхме изключително изнервени, натоварени, изморени и гладни. Хората трябва да се смирят малко и да не се съдят толкова сурово и крайно дамите в предаването. Никак не беше леко. Гледайки някои от епизодите на "Ергенът", видях, че основно се е търсел сеир. Реално участничките не бяха толкова лоши, колкото ги показаха", сподели още Виктор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама