Първа снимка на Кристен Стюарт като принцеса Даяна


Първа снимка на Кристен Стюарт като принцеса Даяна
Снимка: Getty Images/Guliver

Появи се първата официална снимка на Кристен Стюарт в ролята на покойната принцеса Даяна. 30-годишната актриса ще се превъплъти в обичаната кралска особа в предстоящия филм "Спенсър", който ще се развива в началото на 90-те, когато Даяна решава, че бракът ѝ с принц Чарлз не върви.

На кадъра американската актриса е облечена с червено палто и е с черна шапка с воал. Тоалетът ѝ е подобeн на този, който принцесата на Уелс носи в град Сандрингъм през декември 1993 година. Приликата наистина е поразителна.

Сценарият е написан от Стивън Найт, който работи и по хитовия сериал "Peaky Blinders". Режисьор е Пабло Ларайн. Лентата ще проследява три дни от живота на Даяна, когато тя започва да се съмнява в брака си и да обмисля раздяла с принц Чарлз. Действието ще се развива през 1993 година в родния ѝ град Сандрингам, графство Норфолк, където кралската двойка се прибрала да празнува Коледа.

6 НЕПОДОЗИРАНИ ФАКТА ЗА СВАТБАТА НА ПРИНЦЕСА ДАЯНА

През октомври миналата година Кристен Стюарт призна, че се притеснява за новата си роля в "Спенсър" (фамилията на Даяна преди брака с принц Чарлз бел.р.) най-вече заради акцента на покойната принцеса.

В ново интервю за InStlyle тя сподели, че отчаяно иска да овладее до съвършенство говора ѝ: "Акцентът ѝ ме притеснява, тъй като хората познават този глас, той е толкова отличителен и запомнящ се. В момента работя по него с помощта на учител".

"От много време не съм била така развълнувана за някоя роля", категорична е звездата от "Здрач".

Предвидено е снимките да се проведат във Великобритания и Германия тази година. Копирано от standartnews.com
се съмнява в брака си и да обмисля раздяла с принц Чарлз. Копирано от standartnews.com отчаяно иска да овладее до съвършенство говора на Даяна: "Акцентът ѝ ме притеснява, тъй като хората познават този глас, той е толкова отличителен и запомнящ се. В момента работя по него с помощта на учител".

Стюарт също така се опитва да научи повече за принцеса Даяна преди снимките на филма да започнат тази година. "За да си направя проучването, прочетох няколко биографии. Това е една от най-тъжните историии и не искам просто да изиграя Даяна - искам напълно да я опозная."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама