Първи трейлър на "Бързи и яростни 7"


Първи трейлър на "Бързи и яростни 7"

През уикенда своята световна премиера направи първият трейлър на "Бързи и яростни 7".

На специално фен събитие в Лос Анджелис актьорите от култовата поредица разказаха какво да очакват кинозрителите от седмата част. С много мъка си спомниха и за покойния Пол Уокър, чиято последна роля ще видим през април догодина. По ирония на съдбата актьорът загина на 1 декември 2013 г. в автомобилна катастрофа.

Първият трейлър в никакъв случай не стъпва на пръсти около смъртта на Пол Уокър. Напротив, цялото видео напомня за последната гонка, последното преследване и влизането в играта за последно. По този начин колегиактьори, продуценти и целият екип посвещават "Бързи и яростни 7" в памет на актьора. Много въздействащ начин да засвидетелстват колко много им липсва Пол Уокър е и акцентът в този филм, а именно – семейството. В трейлъра Доминик Торето произнася най-ключовата реплика: "Аз нямам приятели, a семейство!” По този начин Вин Дизел и компания изразяват загубата си.

Действието в "Бързи и яростни 7" ще се развива в Абу Даби, а сюжетът продължава от там, където приключи в Шестицата. Братът на Шоу е твърдо решен да отмъсти за смъртта му. И този път злодеят е изигран не от кого да е, а от самия Джейсън Стейтъм, което ще направи задачата на Доминик Торето и компания още по-трудна.

"Бързи и яростни 7" идва в кината у нас на световната премиера 3 април 2015 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама