Ралица Паскалева разтърси мрежата с емоционална изповед (ВИДЕО)


Ралица Паскалева разтърси мрежата с емоционална изповед (ВИДЕО)
Снимка: Нова телевизия

Истински фурор в последния епизод на шоуто "Като две капки вода", предизвика дуетът на Димо Алексиев и Ралица Паскалева, които изпяха емблематичната песен на "Фамилия Тоника" - "Приятелство".

Вижте още: Изтече скандален секс чат на Айлин от "Ергенът" (СНИМКА)

След заслужената победа на двамата актьори в последното издание на шоуто, Ралица Паскалева призна, че е израснала с песните на "Тоника".

Вижте още: Ергенът се напил и избягал от шоуто (ВИДЕО)

Актрисата написа емоционален пост във Facebook, в който разказа колко много озаначва за нея последното ѝ изпълнение:

"Сбъдната мечта! Само така мога да опиша тези кадри! Все едно беше врече, когато с най-добрата ми приятелка след училище излизахме на терасата и пеехме “Здравей, как си, приятелю?” и правихме ‘мини концерт’ за останалите съседи по балконите! У дома винаги се и ще се слушат песните на Тоника! Да, те са на сцена над 40г., много преди да се родя аз! Но това е само доказателство, че хубавата музика няма възраст! Тя е вечна! За нас беше истинска чест да застанем рамо до рамо с тях на сцената! Да си поговорим зад кулисите, да се посмеем и да поплачем от някои хубави спомени, които макар и за кратко с помощта на целия екип, успяхме да върнем - както за тях, така и за публиката, която ги обича! Победата е на Фамилия Тоника!Изцяло я дължим на тяхното творчество и необятната любов на народа към тях! Замислям се, че участието ми в този сезон си заслужава дори само заради този лайф! Чувствам се благословена!", сподели актрисата.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама