Разходете се в къщата на Vip Brother


Разходете се в къщата на Vip Brother

Най-известната Къща в България- тази на VIP Brother, е напълно готова да отвори врати тази вечер от 20.00 часа.

Замайващ лукс и търсен бароков кич са основният ключ към интериора на Образцовия дом. Преобладаващите цветове, както подобава на соц лукса, са червено и златно, килимите са ръчно тъкани, а мебелите са кожени или от велур, напълно подходящи, за да седнат в тях соц лидери.

Голяма камина в средата на хола с две удобни кресла пред нея ще сгрява съквартирантите в мразовитите нощи и ще внася романтика. Билярдна маса с червено, вместо традиционното зелено сукно, ще разсейва съквартирантите от ежедневните битови проблеми и ще ги призовава да решават споровете си със стил и стик в ръка. Ренесансови картини красят стените, а празни барокови рамки очакват снимките на обитателите на Образцовия дом.

За да бъде атмосферата съвсем като в социалистическа резиденция, виповете ще се хранят на дълга маса, досущ като в ловните резиденции на Тато.

Дворът е голям и слънчев, предразполагащ към споделяне на множество клюки между съквартирантите. Разбира се, къщата разполага и с басейн, а дали той ще стане място за флиртове в Образцовия дом, предстои да видим.

Най-интересното е, че освен Изповедалнята, спалните и баните, които останаха скрити за камерите, тайна остава и една голяма закрита площ, за която зрители и съквартиранти тепърва ще научат каква функция има, кой ще я обитава и при какви условия.

 

За ВИП съквартирантите приключението и изпитанието да живеят в Образцовия дом също е своеобразно училище, в което те ще научат много за себе си. Една от участничките твърди, че знае всичко за останалите и се е подготвила да ги изненадва с истини, които и те не биха искали да знаят. Една от четирите блондинки в Къщата пък е толкова притеснена да не се изложи, че за да се подготви е изчела 5 книги за епохата на социализма и е взимала частни уроци по история от проф. Пантев.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама