Рене Зелуегър ще играе Джуди Гарланд


Рене Зелуегър ще играе Джуди Гарланд
Снимка: Gettyimages

Рене Зелуегър ще влезе в образа на легендарната актриса Джуди Гарланд в нов биографичен филм, който разказва за последните дни от живота й.

Лентата ще се нарича "Джуди" и ще бъде под ръководството на режисьора Рупърт Голд. Сценарият е дело на Том Едж, който работи и по популярния телевизионен сериал "Короната" за живота на младата кралица Елизабет Втора. Продуцент ще бъде носителят на БАФТА Дейвид Ливингстън.

Действието във филма ще се развива през 1968 г. – 30 г. след като Гарланд изиграва своята емблематична роля във "Магьосникът от Оз". По това време тя пристига в Лондон за участия в клуб "Talk of the Town". Подготвяйки се за своите концерти на нея й се налага да се бори с множество предизвикателства, впускайки се във връзка с Мики Дийнс – нейният бъдещ пети съпруг.

Гарланд е една от най-популярните актриси и певици на 40-те, участвайки в редица мюзикъли като "Meet Me In St Louis" и "A Star Is Born". Въпреки това през целия си живот тя се бори с редица здравословни проблеми и съмненията на критици, според които тя не е достатъчно привлекателна, за да получава главни роли.

Тя умира на 47 години във Великобритания вследствие на злоупотреба с приспивателни.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама