Решено: Ето кои звезди ще пеят преди старта на Супербоул (СНИМКИ)


Решено: Ето кои звезди ще пеят преди старта на Супербоул (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Gulliver

Финалният мач от първенството по американски футбол "Супербоул" е едно наистина огромно събитие в САЩ! То ще се състои следващия месец, а вече е ясно и кой ще пее преди старта.

Звездата на кънтри музиката Реба Макинтайър ще се качи на сцената, за да изпее националния химн, а Пост Малоун ще изпълни America the Beautiful, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Вижте още: Ема Стоун: Голотата и сексът са част от героинята ми в "Клети създания" (ВИДЕО)

Те ще се изявят на 11 февруари на стадион Allegiant в Лас Вегас преди шампионския мач и шоуто на полувремената, в което ще се включи Ъшър.

Андра Дей пък ще изпълни Lift Every Voice and Sing като част от програмата преди финалния мач, който ще се излъчва по телевизионния канал Си Би Ес.

Актьорът Даниел Дюран ще представи текста химна на жестомимичен език. Той ще последва своя колега от филма "CODA: Дете на глухи родители" и носител на награда "Оскар" Трой Коцур, който направи това миналата година.

Компанията Roc Nation на Джей Зи и Джеси Колинс, носител на наградата "Еми", ще бъдат съизпълнителни продуценти на шоуто на полувремената на "Супербоул".

Макинтайър, трикратна носителка на "Грами", се превърна в икона на кънтри музиката с повече от 30 студийни албума, които включват хитове като Fancy, Consider Me Gone и Does He Love You, отбелязва Асошиейтед прес.

Тя беше въведена в Залата на славата на кънтри музиката през 2011 г. Реба Макинтайър участва в бродуейския мюзикъл Annie Get Your Gun и печели номинация за "Златен глобус" за ролята в телевизионния сериал Reba. Миналата година тя издаде и последния си албум Not That Fancy, както и нова книга.

Пост Малоун, които десет пъти е номиниран за награда "Грами", има множество хитове, сред които Congratulations с рапъра Куаво, rockstar с 21 Савидж, Sunflower от анимационния филм "Спайдър-мен: В Спайди-вселената" от 2018 г. Малоун издаде петия си студиен албум Austin миналата година, припомня Асошиейтед прес.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама