Роби Уилямс разкрива за проблемите си с дрогата в биографичен филм


Роби Уилямс разкрива за проблемите си с дрогата в биографичен филм
Снимка: Getty Images

Роби Уилямс смята да покори Америка с биографичен филм за живота си. Въпреки огромния си успех в Европа и Азия, за музиканта е трудно да пробие на американския пазар. Холивудските режисьори обаче имат големи надежди, че високобюджетният филм за него ще се окаже голям хит, какъвто беше случаят с "Бохемска рапсодия" и "Рокетмен" – историите на други топ британски музиканти Фреди Меркюри и Елтън Джон.

"Създателите на филма смятат, че сценарият – по същество вълнуваща история на аутсайдер, катапултиращ към славата – наистина ще стигне до хора, дори и тези в Америка, които може да не знаят много за самия Роби", каза източник пред чуждестранни медии.

Продуцент на филма ще бъде Майкъл Грейс, който беше изпълнителен продуцент на "Рокетмен".

Биографичният филм ще разказва за издигането му до славата с "Take That" и за успешната му солова кариера.

Певецът каза, че във филма, с работно заглавие "Better Man" по една негова песен, няма да се страхува да разкрие проблеми като пристрастяването.

"Не се страхувам да покажа своите човешки характеристики, които някои биха счели за лоши. Надявам се историята да разкрие кой съм и какъв съм", каза Роби Уилямс.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама