Родни и чужди музиканти с концерти на морето


Родни и чужди музиканти с концерти на морето

"Ивент Зона" ви кани на незабравимо лятно музикално пътешествие от края на месец май до септември, тази година!

Началото ще бъде поставено на 30-ти май, така че опаковайте доброто настроение и музикалния си апетит и заповядайте на официалното откриване на SUMMER SESSION CONCERTS в град Св. Влас, с домакини The Lounge Bar!

Задава се най-звучното лято, планирано някога - музиканти от всички стилове са си организирали среща на морския бряг! SUMMER SESSION CONCERTS ще бъде поредица от музикални и културни събития - незабравими изпълнения на български и чужди артисти. Екзотичните Mo’horizons с вокал Denise M’Baye, Мария Илиева, Белослава, MAGntik, Веси Бонева, Jam Prime, Koka Mass Jazz, Pimp Switch Sequence, Ginger Groove, Mango Duende, Smugglers Collective, Вика Куприна, Преслава Пейчева, Lolas Quartet, Brazil Acoustic, Миленита & Funky Miracle са само някои от имената на участниците! Следете eventzone.bg и theloungebar.eu за датите на концертите!

Голямото откриване на The Lounge Bar е предвидено за 30-ти май, когато приятна атмосфера от 60-те години ще "залее" всички присъстващи. Именно музикантите от Rubikub, със своята запазена марка на сценично присъствие и звучене ще завладеят душите и сърцата ни с лежерна боса нова, джаз, и лаундж музика...

За 31-ви май, събота, организаторите са поканили изящните дами от дуета Grace On Air. Техният проект е различен с това, че "преобличат" съвременната музика в класически одежди. Изцяло нов аранжимент за пиано (Мария Каракушева) и сопран (Пламена Гиргинова) прави познатите хитове на Coldplay, Red Hot Chili Peppers, Nirvana различни, по-класически, нови и почти уникални.

Бразилското електо - лаундж звучене на Mo’horizons, ги прави разпознаваеми не само в Европа, но и глобално. Професионалното преплитане на боса-нова, фънк, латино, соул, електро е техен разпознаваем почерк и причина да бъдат участници в музикални и културни фестивали в цял свят. Българската публика вече ги познава добре, така че, думите са излишни, а присъствието на тазгодишното събитие - задължително! Можете да ги видите на 18-ти юли в The Lounge Bar, Свети Влас и на 19-ти юли в „ІІІ-ти етаж” Bar & Dinner, София.

На 14-ти юни ни очаква незабравимо преживяване с една от най-любимите български изпълнителки – Мария Илиева. Специален гост в тазгодишната програма на The Lounge Bar, Мария ще озари морския бряг със своята красота и неповторим глас в разгара на сезона.

Белослава ще накара звездите да слязат и да я послушат в Св. Влас това лято на 5-ти юли. Емоционалното й сценично поведение и мекотата на гласа й заслужават да се усетят на живо поне веднъж. The Lounge Bar и Event Zone предлагат на гостите на бара едно незабравимо музикално преживяване през първия уикенд на юли.

Програмата на SUMMER SESSION CONCERTS ще бъде изключително разнообразна и ще се провежда на красиви български плажове през цялото лято. Планирани са различни тематични събития, български и международни джаз и поп артисти, DJ, различни комедийни и танцувални вечери. Очаквайте скоро обявяването на още много имена от международната и българската сцена!

Ако планирате първата си почивка за сезона с начална дата 30 май, със сигурност няма да съжалявате! Приятните изненади, удоволствията и най-вече чудесните музикални инспирации ще оставят траен сладко-солен вкус по телата и в душите ви!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама