Роксана скочи на журито на "Гласът на България": Една млада певица, без кой знае какви данни и постижения (ВИДЕО)


Роксана скочи на журито на "Гласът на България": Една млада певица, без кой знае какви данни и постижения (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Поп-фолк певицата Роксана побесня, след като журито в "Гласът на България" единодушно не хареса изпълнението на брат ѝ Радослав Гергов – Радула. През уикенда той се опита да стане част от музикалния формат, като изпълни "Freak on a Leash" на Korn.

Вижте още: Колабиране във “Фермата” 9 доведе до отпадане на една от фаворитките (СНИМКА)

Нито един от треньорите - Миро, Мария Илиева, Иван Лечев и Дара, обаче не се обърнаха по време на изпълнението му, а след това коментираха, че изпълнението му е безлично.

"Вие го убихте! Записвам го в американския формат", закани се Роксана във Facebook, където се включи, за да коментира постъпката на журито към Радослав.

Тя обвини менторите още, че са одобрили "пълни музикални инвалиди, обръщахте се на певци, които изобщо не знаят какво правят на тази сцена… давахте шанс на певци, които не заслужават да бъдат певци…", продължи да се ядосва певицата.

Роксана добавя, че независимо, че той е бил "убит" на сцената, "това не означава, че той не може да "продължи напред и не значи, че не пее добре". Думите на Дара: "Ако това парче го беше изпял, някой, който може да пее, щеше да ни счупи главата", най-много са подразнили ромската фурия и тя се обърна към колежката си с думите "Ами на теб мила моя, ти счупи главата изпълнение, дето чеп за зеле не става от него".

Без да назовава конкретно име, Роксана коментира член на журито с думите: "една млада певица, без кой знае какви данни и постижения, да оценява други изпълнители".

Вижте още: Официално: Край на турските сериали по BTV

Роксана бе част от "Гласът на България" през 2011 година, когато участва заедно с брат си. Тя стигна до финала и именно предаването даде тласък на кариерата ѝ, а Радослав отпадна на ранен етап от риалитито.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама