Колабиране във “Фермата” 9 доведе до отпадане на една от фаворитките (СНИМКА)


Колабиране във “Фермата” 9 доведе до отпадане на една от фаворитките (СНИМКА)
Снимка: bTV

Снощи арената на “Фермата” трепереше пред инфарктния дуел между отборите на “Канатица” и “Елбетица”. От червения тим „Канатица“ в битка влязоха операторът на пристанище Георги Петров и земеделецът Кенан Асил. Към тях се присъедини фината, но жилава и амбициозна писателка Цветина Иванова. Честта на зеления „Елбетица“ защити експертът в борбата с финансовите измами Георги Стоянов, дизайнерът Сергей Панайотов и продавачката на цветя Емилия Георгиева.

Вижте още: Зрител на „Игри на волята“ разкри голяма измама (СНИМКА)

В първата индивидуална битка за два пендара Цветина от „Канатица“ се сблъска с продавачката на цветя Емилия Георгиева от „Елбетица“. Целта на участничките беше да построят стълба, минавайки десетки пъти нагоре-надолу по вертикалното трасе. Още след първия тур писателката се почувства зле и колабира, след като кръвната ѝ захар падна рязко.

Синеоката участничка колабира на Арената по време на отборния дуел, но въпреки изтощението не се отказа от битката и продължи напред към финала. След като нейният тим„Канатица“ загуби решаващия сблъсък, съотборниците й взеха тежкото решение тя да напусне предаването завинаги. „За мен „Фермата“ беше мечта. Изживях еуфория от емоции и създадох нови приятелства“, каза тя, преди да си тръгне завинаги от стопанството.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама