Ромина Тасевска е категорична, че мястото ѝ е като водеща на "Съдебен спор"


Ромина Тасевска е категорична, че мястото ѝ е като водеща на "Съдебен спор"
Снимка: NOVA

След емоционалното сбогуване на Нана Гладуиш с предаването "Съдебен спор" по NOVA телевизия, където беше водеща в продължение на 13 години, стана ясно, че бившата миска Ромина Тасевска ще заеме нейното място.

Вижте още: Тъжно: Почина любим участник от "Един за друг"

Очевидно панелистката на Гала, която за последна седмица ще е част от предаването "На кафе", няма никакви колебания, че мястото ѝ е именно в съдебното риалити, макар и за нея раздялата ѝ с колегите ѝ да е трудна.

"Тези дни трябваше да взема едно много трудно решение. Трудно, защото в последните няколко години беше моето второ семейство, а както знаете, аз силно вярвам в тази институция. Ето защо ми е толкова мъчно да се разделя с невероятния екип и страхотните колеги там. Но усещам, че е време да се предизвикам с нещо ново и различно за мен", сподели Тасевска.

Ромина е категорична, че пътят на телевизионната ѝ кариера трябва да продължи в предаването "Съден спор".

"Поемам "Съдебен спор", защото усещам, че точно това е моето място. Човешките проблеми винаги са ме вълнували и в това предаване виждам възможност да го покажа и да помогна, дори и да е само с разказване на тези истински човешки истории, а аз знам, че екипът прави много повече от това...", сподели още футболната съпруга.

Вижте още: Билборд: Това е най-добрият изпълнител за 2023

Част от феновете на Ромина не са никак щастливи от новината за новото поприще, където ще се изявява, защото смятат, че е твърде чувствителна за подобен телевизионен формат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама