Руслан Мъйнов и Китодар Тодоров са старшини в нов филм


Руслан Мъйнов и Китодар Тодоров са старшини в нов филм
Снимка: ПР

Новият филм на режисьора Димитър Петков ("Тишина", "Опашката на дявола") се обръща към близкото минало, за да се опита да разшифрова неясното ни настояще. В "Късата клечка" Руслан Мъйнов, Китодар Тодоров, Никола Стоянов и Валери Йорданов попадат в макабрена игра на зависимости, порочни връзки и мръсни тайни.

Действието в "Късата клечка" се развива в рамките на една вечер. Началникът на провинциален милиционерски участък оставя за нощно дежурство свой подчинен, за да "навести" младата му съпруга. Двама старшини, наясно с похожденията на офицера, са готови на всичко, за да го покрият. Започват с невинна хитрост, но спиралата на лъжите ги довежда до убийство, което се превръща в "бойното кръщене" на младия им колега.

Животът продължава, а пазителите на реда се заплитат в сатанински възел. Участниците в него няма да станат приятели. Ще се превърнат в съюзници по неволя, зловещо "свързани" лица. Ще се дебнат и всеки от тях ще знае, че другият няма да му прости, ако може да си отмъсти. Всеки ще таи омраза към останалите, но всички задружно ще пазят общата мръсна тайна.

Филмът представя любимците на публиката Китодар Тодоров и Руслан Мъйнов в една по-необичайна за тях, мрачна светлина в ролите на двамата старшини. В ролята на "младшия" влиза Никола Стоянов, а Валери Йорданов допълва състава като началника.

Автор на сценария е Димитър Златинов, който от 20 години живее и работи в Австралия. Оператор на "Късата клечка" е Иван Тонев. "Късата клечка" имаше своята пред-премиерна прожекция на фестивала "Златна роза" във Варна и ще бъде представен на Киномания 2021 днес 16-ти април, от 19:30 часа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама