Рут Колева се целува с Азис (видео)


Рут Колева се целува с Азис (видео)
Снимка: Facebook

Азис пусна нова песен, "Циганче". Това, което е по-интересно в случая е, че в клипа му участва Рут Колева. И не само това. Ромският изпълнител и поп певицата се целуват във видеото, което разбираемо предизвика много коментари в социалните мрежи.

Азис похвали своята колежка за смелостта. "Смела си и в това е най-голямата ти сила. Ако някой ми беше казал, че един ден ще те целувам и милиони хора ще ни видят. Щях да го обява за луд. Толкова си талантлива, красива и силна. Love you", написа певецът във Facebook.

И тъй като много хора упрекнаха Рут, че е снимала в чалга клип, тя реши да им отговори с пост във Facebook. Ето какво написа 29-годишната певица (публикуваме без редакция):

"моля да ме извините, че пак треа да се включвам по наболели проблеми от живота на нацията, да наложа някой компрес, да подам чаша с шумящ аспирин, да премеря кръвно, да избърша някоя сълза.

ето сега, Рут Колева се е снимала в новото видео на азис, виждам че работата е ножа в сърцето, най софиситицирáните, пуританите, баш интелигентните са пребледнели, ядосáли са се, остроумничат, нервничат, хихикат, чувстват се предадени, но и морални победители. сърби, боли, драго ми е.

кво да ви кажа. хората работат, правят неща, снимат видеа, прават кинти, трошат лимити, вървят напред, прават каквото си искат, защото са свободни, кадърни, защото могат да си го позволят, защото не им пука.

ако нещо не сте доволни, работете и вие, правете неща, инвестирайте, ударете ги в земята, покажете как се прави и колко сте велики.

ако можете.

ако не можете, ви позволявам да веете с размазан грим, окъсаното и избеляло знаме на моралното си превъзходство, от сутрин до вечер на фейсбук балкончетата си.

честит понеделник"

Ние няма да коментираме, а просто ще ви покажем видеото:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама