Сара Джесика в Развод


Сара Джесика в Развод

Трябва да признаем, че сме големи почитателки на Сара Джесика Паркър. Влюбихме се в нея в ролята й на Кари Брадшоу в "Сексът и градът". 

Сериалът приключи през 2004 година, но вече може отново да я гледаме на малкия екран в нов проект, който също обещава да стане хитов. 

Става въпрос за "Развод" - новата продукция на HBO.

“Как стигаме до момента, когато след дълги години щастлив брак искаме да разбием главата на някого с тежък предмет” - това е въпросът, който Сара Джесика Паркър задава на съпруга си. Нещо като въведение към следващата й реплика: "Искам развод”.

Сериалът развива темата за кризите, през които минават много семейства - от тайните, които всеки пази за себе си, до битовизмите, които убиват романтиката.

След десетилетия брак и две деца, героинята на Сара Джесика Паркър – Франсес, внезапно решава да направи равносметка на живота си и на отношенията си със съпруга си Робърт (Томас Хейдън Чърч).

Всичко започва на 50-ия рожден ден на приятелката им Даян, когато яростна кавга между рожденичката и съпруга й провокират Франсес да предприеме внезапната крачка и да се раздели със своя партньор.

После нещата се обръщат.

Много драма и много чувство за хумор съпътстват сюжета в тази нова HBO поредица.

И ако се питате дали има прилика със "Сексът и градът", ето какво трябва да знаете:

НИЩО ОБЩО С КАРИ БРАДШОУ

„Франсес е остроумна и харизматична. Тя не е пристрастена към обувките, не е луда по града, в който живее (макар че филмът е сниман в красивия Уестчестър Каунти по долината на Хъдзън), не е свободна, а има мъж и деца, които изпраща всяка сутрин до училищния автобус. Самата актриса казва, че „това е всичко, което някога е искала да играе“.

НИЩО ОБЩО С ТУЗАРЯ

Томас Хейдън Чърч прави изненадващо добра роля като мъжът с главно „М“ в живота на Сара Джесика Паркър. Той е американски мъжкар със странна прическа, карирана риза и 70-арски мустак - в най-деликатния случай може да се определи като „лъмбърсексуален“ с акцент върху „лъмбър“ (прев. дърво, цепеница).

НИЩО ОБЩО С ГЛАВОЗАМАЙВАЩИЯ ШОПИНГ И ВИСШАТА МОДА

Няма висша мода! Няма шопинг-допинг, лъскави бутици, бесни партита, главозамайващи тоалети и коктейли... „Категорично модата не е отделен персонаж в този сериал, както беше в „Сексът и градът“, казва самата Сара Джесика Паркър. Това обаче не означава, че героинята й не сменя по няколко палта или че носи ниски обувки.

Дизайнер на костюмите е индиецът Арджун Башин, който е работил основно в Боливуд. Сара е настояла да носи дрехи от Etsy – първата онлайн платформа за ръчно изработени винтидж дрехи и аксесоари.

НИЩО ОБЩО С КРАЛИЦА НА СВЕТА

„Докато Кари, Саманта, Миранда и Шарлот вярваха, че могат да имат всичко, най-вече свободата си, тук наблюдаваме жени, изпаднали в типичната за средната възраст житейска ситуация. Приятелките на Франсес са Даян (в ролята Моли Шанън) - с щастлив брак и добър живот, но без деца, и Далас (Талия Болсъм) - веднъж вдовица и втори път – разведена.

ВСЕ ПАК Е КОМЕДИЯ, МАКАР И ПО-ГОРЧИВА

10-те серии проследяват един дълъг и мъчителен развод, който променя живота не само на Франсес и Робърт, но и на децата и приятелите им. Все пак създателката на сериала, Шарън Хорган, казва, че макар и озаглавен „Развод“, сериалът е по-скоро за любовта и отношенията между мъж и жена, които са преживели 10 години заедно и са създали две деца.

 

Ние вече нямаме търпение да гледаме първия епизод, защото сме сигурни, че Сара няма да ни разочарова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама