Секс сцена с Кейт Уинслет възмути пуританите (ВИДЕО)


Секс сцена с Кейт Уинслет възмути пуританите (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Носителките на "Оскар" Кейт Уинслет и Сърша Ронан играят в новия филм "Ammonite", който скоро ще излезе по кината. В него между двете актриси се зараждат любовни отношения, а тяхна секс сцена разбули духовете в социалните мрежи.

В интервю за "Холивуд Рипортер" Кейт разкри, че тази сцена е една от най-смелите, които е снимала, но е много горда от нея.

"Горда съм, че показах голото си тяло на 44 години. Това не е тялото, което имах преди", каза тя.

Кейт призна, че режисьорът на филма Франсис Лий е бил изнервен по време на снимките и затова тя решила да поеме контрола.

"Със сигурност не е като да ядеш сандвич. Със Сърша направихме сцената сами. Разбрахме се как ще започнем, как ще се целунем, какво ще правим с гърдите си, в какви позиции ще бъдем. Ние зададохме ритъма на всяка сцена", разкри тя.

Въпреки че Сърша е почти наполовина по-млада от нея, Кейт просто се изсмяла при мисълта за дубльорка.

"Да имаш такава възможност, когато си над 40, да се покажеш така, след като си родила деца... Жените всъщност нямат смелостта да направят такова нещо", добави тя.

Филмът е вдъхновен от живота на английския палеонтолог Мери Анинг, изиграна от Кейт Уинслет, и е съсредоточен върху романтичната връзка между Анинг и Шарлот Мърчисън, изиграна от Сърша Ронан.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама