Сериалът "Семейство Симпсън" предсказал коронавируса (ВИДЕО)


Сериалът "Семейство Симпсън" предсказал коронавируса (ВИДЕО)
Снимка: Стоп кадър

Популярният анимационен сериал "Семейство Симпсън" вероятно е предсказал пандемията от коронавирус, бунтовете в САЩ, както и смъртоносното нашествие на стършели-убийци, които нападнаха страната в началото на май.

Ситуационната комедия вече придоби славата на анимация, която има способността да предвижда и предсказва събития, - най-ярък пример за това е избирането на Доналд Тръмп за президент - почти 25 години преди той да влезе в историята на страната като настоящ президент, твърди Military.com

В епизод от четвъртия сезон на шоуто, озаглавен "Мардж във вериги", епидемията от коронавирус вероятно е предвидена, след като градът, в който Симпсън живеят - Спрингфийлд, е завладян от нов тип вирус, който плъзва и обхваща целия град. Опасният вирус носи името "Осака", и се разпространява светкавично от японски работник, който получава упорита кашлица в завод в града, като така заразява всички.

В търсене на лекарство срещу вируса, жителите на града преобръщат камион, от който изпада клетка с пчели-убийци. Според анализатори това е предсказание за нашествието от стършели-убийци, които завладяха масово части на САЩ. Смята се, че животните са дошли от Източна Азия, а в САЩ бяха забелязани за първи път.

Въпросният епизод включва и арестуването на един от главните герои, което води до спирала от събития, ексалиращи в безредици и граждански протести в града.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама