Шакира награби Пике на наградите Билборд


Шакира награби Пике на наградите Билборд
Снимка: Getty Images/Guliver

Когато Дженифър Лопес иска да привлече вниманието към себе си, тя често го прави с тоалета си. 44-годишната певица вчера се появи на връчването на наградите на сп. "Билборд", облечена в ефирна червена рокля на Donna Karan.

Джей Ло, която отскоро е веган, показа резултата от диетата си в този оскъден тоалет, който едва прикриваше прелестите й.

Тя заедно с рапъра Питбул и бразилката Клаудия Лейте откриха церемонията с представяне на химна на световното първенство по футбол в Бразилия.

Суперзвездата беше почетена и с наградата "Икона" на сп. "Билборд", а отличието й беше връчено от латино звездата Рики Мартин.

Друга дама, която блесна на церемонията в Лас Вегас, беше певицата Шакира. Тя зарадва феновете си с изпълнението на "Empire" и с кръшни танци. Колумбийката не успя да сдържи страстта си към любимия си Жерар Пике. Тя се метна на врата му, обгърна кръста му с краката си и го целуна пред всички.

Най-емоционалният момент от шоуто беше появата на сцената в "Ем Джи Ем Гранд гардън арина" на покойния Крал на попа Майкъл Джексън, чиято холограма изпълни посмъртно издадената песен "Slave to the Rhythm".

Джъстин Тимбърлейк спечели седем отличия, сред които за най-добър изпълнител и най-добър албум за "The 20/20 Experience". Рокаджиите Imagine Dragons получиха награди в пет категории. 17-годишната новозеландска сензация Лорд грабна призовете за най-добър нов изпълнител и най-добра рок песен за хитовото си парче Royal.

Хитовото парче Blurred Lines донесе четири отличия на изпълнителите си Робин Тик, Фарел Уилямс и рапъра Ти Ай.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама