Шеф Кустев научил за изневярата на жена му от дъщеря им


Шеф Кустев научил за изневярата на жена му от дъщеря им
Снимка: bTV

Шеф Илиан Кустев, който е един от тримата топ готвачи в новия сезон на MasterChef, има доста тежка любовна история зад гърба си. 

Кариерата му на малкия екран започва след един от най-тежките периоди в живота му. Той е познат на зрителите от участието си във "Фермата" през 2020 година, където влиза след развода със съпругата му заради грозна изневяра от нейна страна. 

Вижте още: Феновете във възторг! Ето я новата "Мис България" 2023 (СНИМКИ)

Двамата с бившата му жена се запознават, докато той е шеф готвач в петзвездния хотел "Риц" Лондон, където в продължение на 2 години е част от екипа на шеф Джон Уилямс. През 2005 г. се връща в България, за да сключи брак с любимата си. След това шеф Кустев заминава сам за Париж и там работи основно в ресторанти с по 3 звезди „Мишлен“. Разстоянието уж не се отразява на любовта им, всяка вечер говорят по един част със съпругата му колко държат един на друг. Оказва се обаче, че през това време тя има паралелна връзка, а топ готвачът го разбира по кошмарен начин.

Тогава се случи растежът на моите рога. Разбрах, когато се прибрах. Научих от дъщеря ми, която беше само на 6 години. Тя ми призна за майчините си подвизи. Не беше никак приятно да науча от детето какви ги е вършила съпругата ми“, разказва шеф Кустев, пише Hotnews.

Вижте още: Победителят е Hell'sKitchen се ожени (СНИМКИ)

Тогава той решил да направи собствено разследване и в един момент се уверил, че слуховете за нейното "бръмчане" не са преувеличени. Така, хваната едва ли не на калъп, тя признала. В крайна сметка се стигнало до развод. Сега шеф Кустев живее с млада брюнетка. Казва, че е щастлив с нея.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама