Феновете във възторг! Ето я новата "Мис България" 2023 (СНИМКИ)


Феновете във възторг! Ето я новата "Мис България" 2023 (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Преди няколко седмици имаше дискусия в социалните медии за произхода на варненката Елизабет Кравец, която спечели титлата "Мис Варна". 

Ето, че именно 18-годишното момиче от българо-украински произход е новата Мис България! Тя получи титлата в неделя вечер и зарадва мнозина. В социалните мрежи повечето коментари са предимно положителни - че това е най-красивата миска след Наталия Гуркова. 

Състезателката по спортни танци живее в България от 10 години. Майка ѝ е българка, а баща ѝ е наполовина украинец, наполовина евреин.

"Аз се чувствам напълно българка, защото тук уча, тук тренирам, тук са всичките ми приятели. Аз съм варненка", каза Кравец след получаването на титлата "Мис Варна" в края на август.

„Не съм очаквала какво ще стане, много съм щастлива, емоциите са много”. Това заяви новата „Мис България” Елизабет Кравец в първото си телевизионно интервю след конкурса, който спечели.

Кравец споделя, че сцената за нея е като "втори дом" благодарение на танците. Тя е републикански шампион, а през ноември ѝ предстои да се представи на световното първенство по спортни танци в Белгия. Младото момиче планира да продължи образованието си в сферата на дерматологията и модния дизайн.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама