Ще снимат трети сезон на "Просто ей така..."


Ще снимат трети сезон на "Просто ей така..."
Снимка: HBO Max

Вторият сезон на "Просто ей така..." дебютира на 22 юни и ще приключи на 24 август, но вече е ясно, че Warner Bros.Discovery ще снима и трети сезон.

Изпълнителният продуцент на сериалa Майкъл Патрик Кинг коментира новината: "Развълнувани сме, че ще прекараме повече време във вселената на "Сексът и градът", разказвайки нови истории за живота на тези привлекателни и амбициозни герои, изиграни от невероятни актьори. Просто ей така... ще дойде със своя трети сезон."

Вижте още: Дарина Павлова показа порасналия си син, всички онемяха (СНИМКА)

"Радваме се да споделим, че след старта на втория си сезон сериалът се нарежда на първо място в класацията на HBO Max за оригинално съдържание и е най-гледаният оригинален сериал в стрийминг платформата Маx в Щатите в момента. С наближаването на дългоочаквания финал на сезона в четвъртък даваме зелена светлина на Майкъл Патрик Кинг и великолепните му колеги от сценаристи, продуценти, актьори и всички от този невероятен екип, които 25 години по-късно продължава да ни очарова с увлекателни истории с динамични приятелства. Нямаме търпение зрителите да видят къде ще отведе третият сезон любимите ни нюйоркчани" - споделя Сара Обри, ръководител на отдел "Оригинално съдържание".

Вижте още: Тайнствена и мрачна: Моника Белучи е неузнаваема, говори за Тим Бъртън (СНИМКИ)

Актьорският състав на втори сезон включва Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън, Кристин Дейвис, Сара Рамирес, Сарита Чудхури, Никол Ари Паркър, Карън Питман, Марио Кантоне, Дейвид Айгенберг, Еван Хендлър, Кристофър Джаксън, Найл Кънингам, Кати Анг, Алекса Суинтън и Джон Корбет.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама