Синът на Емил Димитров бесен заради гавра с песента на баща му "Моя страна, моя България" (ВИДЕО)


Синът на Емил Димитров бесен заради гавра с песента на баща му "Моя страна, моя България" (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

Грандиозен скандал се развихри в социалните мрежи, след като финалистът от "Гласът на България" Кристофър Галовски, известен още като Фараона, направи кавър на една от най-обичаните български песни "Моя страна, моя България" на Емил Димитров, като я превърна в кючек.

Вижте още: Супермоделите на 90-те пресъздават емблематична корица на Vogue (СНИМКИ + ВИДЕО)

Потребителите в мрежата определиха като "гавра" кавъра на изпълнителя, в който се пее: "Моя страна, моя Германия. Тук ще си отгледам аз децата". И още: "Продадоха я тази страна, ограбиха я. Няма да се връщам аз, децата си ще взема аз в Германия", гласи част от текста, докато девойки тресат телата си в клип към парчето.

Синът на легендарния изпълнител - Емил Димитров - младши, определи като "обида за всички българи" чалга кавъра на емблематичната естрадна песен:

"Лошото е, че не се изненадвам докъде стигнахме като общество. Безумно и тъжно. Това е обида за всички, за които България значи нещо". Той поясни: "Въпросният "кавър" на "Моя страна, моя България" е неоторизирано ползване, което нарушава няколко члена на закона. Предприети са съответните мерки в социалните мрежи и YouTube. Благодаря на всички, които сигнализираха. "Музикаутор" също предприе съответните мерки", коментира синът на естрадната ни легенда, пише "Телеграф".

 Вижте още: Бритни Спиърс след инжектиране с ботокс: Като пребита съм (СНИМКИ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама