Скандалният документален филм за Брук Шийлдс излиза на 3 април (ВИДЕО)


Скандалният документален филм за Брук Шийлдс излиза на 3 април (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Грозната страна на Холивуд е показана изцяло в нов трейлър за документалното събитие от две части на ABC „Pretty Baby: Brooke Shields“. Документалният филм, режисиран от Лана Уилсън, ще излезе на 3 април. Лентата разглежда кариерата на Брук Шийлдс, която започва професионалния си път на 11-месечна възраст и по-късно става любимка на Холивуд заради красотата си.

Отвъд кариерата, парите и известността, Брук Шийлдс е била ужасяващо експлоатирана като млада и принуждавана да играе прекалено сексуални роли като дете. Трейлърът показва хищническата природа на индустрията към Шийлдс и други млади жени.

Когато била само на 9 години, един британски таблоид нарекъл Брук „детето, което подлудява мъжете“. На 10 години позирала за Playboy с ярък грим и чисто гола, седнала във вана. На 11-годишна възраст вече е в ролята на проститутка във филма „Хубавицата“, като по време на снимките се целува страстно с 27-годишния Кийт Карадайн.

Актрисата обвинява майка си в експлоатация и споделя, че двете ѝ дъщери (на 19 и 16 години) отказват да гледат сцени с участието на майка си и ги смятат за детска порнография.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама