Слави Трифонов пусна общо парче с Тита (ВИДЕО)


Слави Трифонов пусна общо парче с Тита (ВИДЕО)
Снимка: Facebook Тита

Слави Трифонов, който през последните години усилено се занимава с политика, явно няма намерение да изостава музикалната си кариера. Преди броени часове 56-годишният певец пусна общото си парче с Тита - "Демон".

"Аз съм бивш певец, но по инерция продължавам да правя някакви неща… Че и някакви хора ми се вързват на акъла…", това написа Трифонов във Facebook.

Вижте още: Брутално ВИДЕО с Евгени и Валерия разтърси мрежата, моделката го гони

Тита, която премина в поп-фолк жанра, залага на секси визия във видеото. В клипа взимат участие също Азис, ТоТо Н и Миро. 

"Ако някой ми беше казал преди години, че ще имам песен с един от най-големите изпълнители на всички времена, нямаше да повярвам! Благодаря на Слави, Куку Бенд и целият му екип, че ми гласуваха такова голямо доверие. За мен беше истинска чест и най-вече кеф да се докосна до тези имена и най-вече хора!", развълнувано сподели младата изпълнителка във Facebook.

Песента е по музика на Деян Асенов, Тита и Евгени Димитров. Текстът е написан от Лора Димитрова. Аранжиментът е дело на Деян Асенов, Йордан Йончев – Гъмзата и Евгени Димитров. Режисьор на видеоклипа е Валери Милев, а оператор – Орлин Руевски.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама