След bTV: Вече е ясно къде отива Диана Любенова


След bTV: Вече е ясно къде отива Диана Любенова
Снимка: БНТ

От известно време се спекулираше какво ще прави Диана Любенова, след като престана да бъде водеща на "Тази събота" по bTV. Е, вече е ясно. 50-годишната журналистка ще води ново предаване - "Имате среща... с Диана Любенова", което стартира на 12 ноември, неделя, от 18:00 ч. по БНТ 1.

"Щастлива съм да стана част от голямото семейство на БНТ. Радвам се и на топлия прием и професионализъм от страна на екипа, с който започнахме работа.

Вярвам, че заедно ще отговорим на високите изисквания на аудиторията. Не обещавам чудеса, но обещавам, че срещите с мен ще са запомнящи се", споделя Диана Любенова броени дни преди старта на предаването.

Вижте още: Новата "Мисис България" свалила 32 кг преди конкурса

В ток шоуто "Имате среща... с Диана Любенова" ще гостуват известни личности от света на изкуството, културата, музиката, театъра, журналистиката, спорта и не само. Всички те ще разкриват пред Диана Любенова и зрителите на обществената телевизия мечтите си, ще споделят за пътя към успеха, за хубавите и трудните моменти в живота си, за безценните приятелства и хората, на които винаги могат да разчитат.

Вижте още: Ирен Онтева отново „ремонтира“ носа си (СНИМКА)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама