Новата "Мисис България" свалила 32 кг преди конкурса


Новата "Мисис България" свалила 32 кг преди конкурса
Снимка: Instagram

Позабравената устата моделка от миналото, Виктория Джумперова, напомни отново за себе си, след като спечели титлата "Мисис България" в конкуренция с повече от 300 кандидатки.

Вижте още: Дъщерята на починалата участничка от "Фермата": Никой не я разбра

Ударното завръщане на модния подиум на Виктория, която преди няколко години беше чест гост в повечето телевизионни предавания, а също така участва в "Къртицата", е след щастливи събития в личен план. 

След всички спечелени титли, в последните няколко години тя е получила най-важната - тази на майка на две деца. Именно след раждането на второто Джумперова качва 32 килограма.

И макар че семейният ѝ бизнес е свързан с верига заведения за здравословно хранене, Виктория сподели в предаването "Преди обед" по bTV, че обича мазна храна и не може да се лишава от нея.

"Диета не мога пазя, колко и да е странно, като цял живот съм се занимавала с мода. Аз ям пица и паста и съм голям фен на сладкото, което също ми пречи да пазя диети. С много спорт в залата - така правя баланс", сподели Джумпарова. За да свали 30-те килограма след раждането, се е подложила на кратък режим.

"Реално само двуседмична диета имах и от там нататък всичко беше спорт", каза още миската.

Вижте още: Иво Сиромахов: В селото на майкини не признават хелоуин-мелоуин

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама