След като излезе от "Ергенът", скромната Елвира си намери мъж


След като излезе от "Ергенът", скромната Елвира си намери мъж
Снимка: Facebook

Една от най-скромните и тихи участнички в "Ергенът", Елвира, не успя да спечели сърцето на Виктор Стоянов и напусна шоуто. Тя, обаче, си спечели симпатиите на голяма част от зрителите, които бяха разочаровани, че именно тя не получи роза и това сложи край на нейното участие в предаването.

"Най-голямата награда за мен беше, че тръгвайки си от предаването, разбрах че не съм оставила лоши чувства у нито една от участничките", заяви в студиото на "Тази събота" Елвира.

Най-големият ѝ страх е бил да не разочарова по някакъв начин родители си.

Елвира коментира и реакциите на останалите, когато сподели в предаването, че е девствена.

"Не съм го споделяла с други хора, защото мислех, че ще бъде обект на подигравки и си го пазех за себе си. Но след като в предаването се повдигна темата, имах няколко секунди да реагирам и нямаше как да излъжа. Много се страхувах как ще реагират хората. Щастлива съм, че го казах, защото получавам много поздравления от жени и мъже, които са в същото положение и се срамуват", каза тя.

Елвира сподели, че след напускането на шоуто са ѝ са се случили много хубави неща.

Тя издаде своята първа книга, като на събитието я уважиха много от участничките в "Ергенът", както и самият Виктор.

Елвира издаде, че вече е обвързана и има мъж до себе си. "Аз вече срещнах мъж в живота си. Много е мил, грижовен. Подкрепя ме много, разбира ме. Познавахме се преди предаването, но нямахме връзка. Той е футболен анализатор в британска компания."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама