Снимките на Survivor 7 приключиха (СНИМКА и ВИДЕО)


Снимките на Survivor 7 приключиха (СНИМКА и ВИДЕО)
Снимка: bTV

Снимките на седмия сезон на Survivor, оригиналът в жанра приключенско риалити по bTV, приключиха. Участниците, които оцеляха до този момент, се прибраха от екзотичната Доминикана обратно в България. Веднага след кацането си у нас повечето от тях успяха да прегърнат близките си, с които бяха разделени месеци наред.

Двама участници се сбогуваха със Survivor, ето кои

Край бреговете на Карибско море всички преживяха приключението на живота си, преоткриха себе си след сблъсъка с неизвестното, пребориха се с най-големите си страхове и култивираха в себе си огромно търпение и сила. След дълги дни на изолация, тежки физически битки и психически изпитания, сега сървайвърите ще трябва да се адаптират отново към цивилизацията, която не е белязана от постоянната липса на храна и не е разтърсвана от тропически бури.

Кой е изиграл най-добре ходовете си ще стане ясно на 16 май, когато е големият финал на Survivor по bTV. Победителят ще бъде избран от жури, съставено от вече отпаднали участници. Преди обаче да разберат името му, зрителите на bTV ще станат свидетели на поредната серия от обрати и инфарктни моменти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама