Стартира ново младежко предаване с водещ Бойко Кръстанов


Стартира ново младежко предаване с водещ Бойко Кръстанов
Снимка: БНТ1

Новото предаване на БНТ – "Това го знам", стартира на 15 януари от 17:00 часа, за да покани учениците на вълнуваща и динамична битка за демонстрация на знания. Водещ ще е актьорът Бойко Кръстанов.

Забавно-образователната тийнейджърска викторина има амбициозната цел да предостави на зрителите нов поглед върху възможността учебният материал да бъде представен в публичното пространство чрез модерна и интерактивна телевизионна игра. Участниците ще трябва да преодоляват различни предизвикателства във всяко ниво от играта, да събират животи и най-вече да се забавляват благодарение на знанията, които са натрупали в училище.

Форматът включва разнообразни въпроси, логически задачи, музика и голяма доза забавление. Всичко това е игрален регламент на състезание по знания в стилистиката на видео игра, съчетана с елементи от спецификите на живота в социалните мрежи. Участниците в детско-юношеското образователно предаване са на възраст межди 15 и 17 години, а проектът поставя фокус върху образованието като забавен процес в развлекателния сегмент на телевизионния ефир.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама