Суинг пикник за последно това лято


Суинг пикник  за последно това лято

Летният сезон за Smugglers Swing Club е вече към края си. Винтидж пикника на The Smugglers Collective ще събере за последен път това лято почитателите на винтидж музиката и модата зад Националната Библиотека утре, 6 септември, от 15.00 часа.

Последното за сезона събитие от лятната поредица на Smugglers Swing Club, с разхлаждащата подкрепа на Somersby ще се проведе отново в прекрасната лятна градина на "Once Upon A Time ... BIBLIOTEKA". Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party ще пренесе посетителите си в Златната Ера на суинга и рокенрола за един следобед, изпълнен с много музика, танци, ретро щандове и прохладни коктейли!

Посетителите на винтидж пикника ще се върнат няколко десетилетия назад с най-доброто от Swing, Jazz, Rock’n’Roll, Rockabilly и Doo Wop музиката от 20-те години до наши дни, селектирана от DJ-ите от The Smugglers Collective.

Освен страхотна музика и емоции, градинското парти ще предложи и традиционния Винтидж будоар, където дамите ще могат да се преобразят като звезди от Златната ера на Холивуд, с ефектна ретро прическа и грим.

На традиционния базар, посетителите ще могат да разгледат множество щандове с ретро аксесоари, бужута и дрехи на над 20 столични бутици и винтидж марки или да хапнат от вкусните къпкейкове на Take A Cake.

А за всички, желаещи да се впуснат във вихъра на танца, ще могат да научат основни стъпки по време на тематичния Charleston уъркшоп, организиран от инструкторите на Lindyhop.bg.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама