Тази вечер е българското участие в "Евровизия 2022" (ВИДЕО)


Тази вечер е българското участие в "Евровизия 2022" (ВИДЕО)
Снимка: Intelligent Music Project

Броени часове остават до участието на българските представители в тазгодишното издание на конкурса "Евровизия". Музикантите от супергрупата Intelligent Music Project ще изпълнят песента "Intention" в първия полуфинал – на 10 май (вторник), а зрителите на БНТ отново ще имат удоволствието да проследят на живо грандиозното събитие. Прякото предаване от Торино, Италия започва в 22:00 ч. по БНТ 1.

Днес Intelligent Music Project излизат под номер "7", като сред специалните визуални ефекти, които ще допринасят за още по-въздействащото изпълнение на песента "Intention", е триметрово "звуково ядро", разположено на сцената.

Почитателите на Intelligent Music Project в България няма да могат да гласуват за Рони Ромеро и компания, тъй като според правилата на "Евровизия" аудиторията в съответната държава няма право да гласува за своя представител в конкурса, а може да подкрепи единствено фаворита си сред останалите участници. Българите в държавите-участнички в първия полуфинал на 10 май, както и в Италия и Франция, могат да подкрепят Intelligent Music Project със SMS с текст "07", изпратен до кратък номер, обявен предварително и валиден за всяка страна.

 

Вторият полуфинал на "Евровизия" е на 12 май (четвъртък) от 22:00 ч. по БНТ 1, а големият финал на конкурса започва в 22:00 ч. на 14 май (събота) по БНТ 1.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама