Теа от "Ергенът" след грозния скандал: Не съм расист (ВИДЕО)


Теа от "Ергенът" след грозния скандал: Не съм расист (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Със сигурност вчерашният епизод на "Ергенът" може да бъде определен като най-драматичния до момента заради невероятния скандал между Теа и Виктория. Двете жени, борещи се за сърцето на Алек Младенов, си размениха ужасно грозни думи и обвинения, като блондинката нарече спортната мениджърка "грозна" и "смрадлива циганка". Расисткият скандал се отрази неблагоприятно на Теа и тя остана без роза от Алек. Така участието на провокативната танцьорка и актриса приключи.

Как Теа се защити след това

Днес е предаването "Преди обед" Теа категорично заяви, че не е расист, "дори най-добрата ми приятелка е мулатка".

Теодора Добрева, както е истинското ѝ име, обясни, че вчера не са излъчени много кадри, защото "не са за ефир". Преди избухването на Теа, Виктория час и половина злословела по неин адрес, а тя си седяла с един оператор и си пиела вино. Накрая не се сдържала и отишла да се разправя.

Блондинката разкри също, че от епизодите не са показани много кадри, в които Виктория и Барбара сплетничели срещу нея. Тя определи Киара като най-фалшивата участничка, защото я смятала за приятелка, а тя също изригна срещу нея и я обвини в лоша хигиена.

Какво се случи вчера

Вижте грозния скандал между Теа и Виктория в долното видео.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама