Тейлър Суифт е фаворит за наградите Грами 2021 г.


Тейлър Суифт е фаворит за наградите Грами 2021 г.
Снимка: Getty Images/Guliver

Всеки меломан очаква с особен интерес следващото издание на наградите "Грами". Подозираме, че мнозина още не са забравили онзи специален момент, когато Адел заяви, че е благодарна за своята награда, но смята, че нейната колежка Бийонсе я е заслужавала много повече. Престижните музикални награди тази година са насрочени за 15 март и макар все още да липсва информация за начина, по който ще се проведат, официално ще забележим и присъствието на една изпълнителка, която в последните 10-на години винаги е в светлината на прожекторите, понякога с албум, друг път само със сингъл.

Тейлър Суифт никога не остава без награда за годишното си творчество, а на този етап ще видим, че официално е номинирана за албума си "Folklore". Колко награди има до този момент? Според статистиката, мадам Суифт вече е отнесла около 10 трофея, а това определено е постижение, с което малцина изпълнителни могат да се похвалят. До този момент можем да видим, че изпълнителката на "Mean" и "Bad Blood", просто трябва да завърши един проект, за да получи вниманието и любовта на феновете си. И ако трябва да бъдем малко по-точни, Тейлър е номинирана за шест категории към настоящата година, като това я нарежда на 7-мо място в историята на наградите Grammy.

Точно тук обаче идва и следващата важна подробност, изпълнителката е вече разглеждана и от букмейкърите като музикален феномен. Както можем да забележим в ревюто на българският Winbet от Silentbet - сайт за професионален анализ и спортни прогнози - певицата вече присъства в специалните залози на оператора. Имайки предвид засилващото се внимание към различните конкурси, все повече букмейкъри предлагат и по-специални залози, както за почитателите на киното, така и за самите меломани. Не трябва обаче да бързаме с крайната прогноза, защото сред номинираните албуми ще открием и Future Nostalgia на Дуа Липа. Нейното присъствени на музикалната сцена също не бива да се подценява. Миналата година именно тя взе награди за най-добър нов изпълнител, както и най-добър денс запис.

Друг участник е Пост Малоун с албума "Hollywood`s Bleeding" . Същият беше номиниран във всички категории и не спечели нито една. Публиката ще провери дали е време да се реваншира. Последните два участника са Coldplay с албума си Everyday Life, както и албума на Джейкъб Колиър - Djesse Vol. 3. Последните два получават и най-малко шансове по обясними причини - Coldplay е изпълнител с достатъчно награди и публиката отдавна подозира, че бандата няма да се трогне от още една награда, а и според критиците, липсва онзи хъс, който грабваше публика. Джейкъб от друга страна започна да трупа почитатели, но според букмейкърите, неговата сила все още не е узряла, за да даде максималния резултат.

Точно по тази причина и самият конкурс става толкова интересен, имаме различни изпълнители, всеки с достатъчно добра аудитория. Най-вероятно експертите ще имат последната дума, а отговорът на този въпрос ще бъде разкрит именно през март. Операторът обаче приема прогнози до края на февруари, следователно имаме цял месец, за да анализираме музикалната ситуация, в едно можем да бъдем категорични - на тези награди ще има много изненади.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама