Тейлър Суифт постави пореден рекорд (ВИДЕО)


Тейлър Суифт постави пореден рекорд (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

След неотдавнашното излизане на "Speak Now (Taylor's Version)" Тейлър Суифт има повече албуми номер едно от всяка друга изпълнителка в историята, съобщи Billboard.

Записът дебютира на върха на класациите на Billboard, превръщайки се в 12-ия номер едно албум на поп кралицата и изпреварвайки Барбра Стрейзънд за най-много сред жените, предаде АФП.

Вижте още: Разделени ли? Хванаха Валерия и Евгени в крачка на морето (СНИМКИ)

33-годишната Суифт стана и първият жив изпълнител от близо 60 години насам, който има четири албума в топ 10 едновременно, допълва организацията. Те включват "Midnights", "Lover" и "Folklore".

От Billboard съобщиха, че Суифт е станала и първият жив изпълнител, който има 11 албума в топ 200 едновременно.

Рекордните постижения на Суифт се случват в момент, когато тя изпълнява много от най-добрите си хитове по време на бясното за феновете турне "Eras".

Серията от концерти на стадиони със 106 дати стартира през март и е на крачка от това да се превърне в първото турне с милиарди долари.

Вижте още: Бившият на Силвия Петкова показа новата си (СНИМКА)

"Speak Now" е издаден през 2010 г. Суифт обеща да презапише първите си шест албума, за да може да контролира правата върху тях - процес, който по договор можеше да започне през ноември 2020 г. Тя също така е записала наново "Fearless" и "Red".

През октомври миналата година Суифт стана първият изпълнител в историята, който едновременно заема всичките 10 места в класацията за най-излъчвани песни в САЩ след излизането на десетия ѝ студиен албум "Midnights".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама