Тейлър Суифт триумфира на видео наградите на MTV (ВИДЕО)


 Тейлър Суифт триумфира на видео наградите на MTV (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Певицата Тейлър Суифт спечели топ отличието на годишните видео музикални награди на MTV - за видео на годината. Призът й беше присъден за 10-минутната версия на песента й "All Too Well" от 2012 г. Сред призьорите се наредиха също изпълнители като Ники Минаж, Хари Стайлс и Red Hot Chili Peppers, съобщиха световните информационни агенции.

Тейлър Суифт освен това изненадващо оповести нов албум, който ще излезе на музикалния пазар на 21 октомври.

"All Too Well" е един от хитовете от миналото на Суифт, които изпълнителката презаписа след спор с бившата си звукозаписна компания.

Освен топ отличието за видео на годината, парчето "All Too Well: The Short Film" (10 minute version) донесе на певицата и наградите за най-добро видео (дълга форма) и режисура.

"Мислех, че ще е забавно да ви кажа, че новият ми албум ще излезе на 21 октомври. Повече подробности ще разкрия в полунощ", сподели Тейлър Суифт, приемайки топ отличието за видео на годината.

Певицата разкри в социалните мрежи, че предстоящият й 10-ти студиен албум е озаглавен "Midnights" и включва "истории за 13 безсънни нощи, разпръснати през целия й живот". Предишните два албума на Тейлър Суифт - "Folklore" и "Evermore", излязоха с разлика от пет месеца преди две години. "Folklore" спечели наградата за албум на годината на миналогодишните награди "Грами".

ВИЖТЕ С КАКВИ ТОАЛЕТИ СЕ ПОЯВИХА ЗВЕЗДИТЕ

Рапърката Ники Минаж беше удостоена с приза "Авангард" на името на Майкъл Джексън и спечели приза за най-добро хип-хоп видео за парчето "Do We Have a Problem?" в сътрудничество с Лил Бейби. Минаж изпълни потпури от свои хитове, сред които "Anaconda" и "Super Bass", преди да отдаде почит към артистите, които са я вдъхновявали - Уитни Хюстън, Майкъл Джексън, Лил Уейн, Кание Уест. "Иска ми се те да бяха тук. Иска ми се хората да разберат през какво преминават и да приемат психичното здраве насериозно", каза рапърката.

Red Hot Chili Peppers бяха почетени с наградата "Глобална икона". Рокаджиите посветиха почетния приз на барабаниста на Foo Fighters Тейлър Хокинс, който почина по-рано през годината. Антъни Кийдис и компания бяха отличени и в категорията за най-добро рок видео за парчето "Black Summer".

Бед Бъни спечели приза за изпълнител на годината. Пуерториканецът надделя в съревнование с Дрейк, Ед Шийрън, Хари Стайлс, Джак Харлоу, Лил Нас Екс и Лизо. Бед Бъни получи трофея си на "Янки Стейдиъм" в Ню Йорк, където изнасяше концерт.

В категорията за песен на годината победи Били Айлиш с "Happier Than Ever".

За най-добър нов изпълнител беше обявена бившата звезда на "Дисни" и изпълнителка на хитовете "Breakfast" и "Boyfriend" Дав Камерън.

Певецът Хари Стайлс прибави две отличия към колекцията си - за най-добро поп видео за "As It Was" и за албум на годината за "Harry's House". Стайлс прие трофеите си чрез видеовръзка от зала "Медисън скуеър гардън", където му предстоеше да изнесе концерт.

В категорията за сътрудничество бяха отличени Лил Нас Екс и Джак Харлоу за "Industry Baby".

BTS спечелиха приза за най-добра група, а миналогодишните победители на "Евровизия" Måneskin - за най-добро алтернативно видео за "I Wanna Be Your Slave".

Награди спечелиха още Лиса от Blackpink (най-добро кей-поп видео за "Lalisa"), Анита (най-добро латино видео за "Envolver") и The Weeknd (най-добро ритъм енд блус видео за "Out of Time").

Актьорът Джони Деп, на когото шоубизнесът обърна гръб по време на съдебната битка за клевета с бившата му съпруга Амбър Хърд, се появи за кратко по време на наградното шоу. Ликът на Деп беше вмъкнат дигитално в шлема на висящия от тавана талисман на наградите - Лунния човек. "Имам нужда от работата", пошегува се актьорът.

 

Сред звездите, които се представиха на шоуто със свои изпълнения освен Ники Минаж, бяха Джак Харлоу, Blackping, Фърги, която отдавна не се беше качвала на сцената, Снуп Дог и Еминем, кей-поп групата Blackping, носителите на приза "Глобална икона" "Red Hot Chili Peppers, Лизо, Кейн Браун, Анита, Джей Балвин.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама